Bubašpara - Dječja stambena štednja

Bubašpara dječja stambena štednja je program stambene štednje koji je namijenjen za želje i potrebe naših najdražih od njihovog rođenja do 16 godine.
Već i s nižim mjesečnim uplatama osiguravate im dalekosežnu odskočnu dasku u svijet odraslih. A Bubašpara uvijek dobro dođe... za školovanje, putovanje, prve vlastite kvadrate ili bilo što drugo na njihovom životnom popisu.
Iskoristite ovaj trenutak za ugovaranje Bubašpare jer, uz dosadašnje uvjete koji uključuju državna poticajna sredstva*, povoljnu fiksnu kamatu prilikom podizanja stambenog kredita te poklone iznenađenja, Bubašpara sada nudi i dodatnu bonus kamatnu stopu**.


* Državna poticajna sredstva (DPS) odobravaju se iz državnog proračuna Republike Hrvatske. Iznos DPS-a može se mijenjati na temelju Zakona o stambenoj štednji i državnog poticanja stambene štednje (Zakona) te drugih podzakonskih akata za cijelo vrijeme trajanja ugovora o stambenoj štednji. Iznimno, DPS na stambenu štednju prikupljenu od 01. siječnja do 31. prosinca 2014. neće se isplatiti iz državnog proračuna Republike Hrvatske.
** Za ugovore sklopljene od 01.06. do 31.12.2014. odobrava se bonus kamata na sve uplate izvršene od 01.06.2014. do 31.12.2014. godine: 0,5 % za prvih 12 mjeseci štednje te 0,25% za preostalo razdoblje štednje do dana završetka razdoblja štednje, a maksimalno do isteka 60. mjeseca štednje. Isplata ove bonus kamate će se uskratiti u slučaju prijevremenog otkaza odnosno raskida Ugovora.